Voorbereidende sport cursus

 
      

Voorbereidende sport cursus

Sportcursus

Na het voltooien van de basis opvoeding kunt u bij HSV 2 verschillende sporten beoefenen.

  • Agility (behendigheid)
  • Obedience (gehoorzaamheid) 

Iedere sport heeft dan ook zijn eigen kenmerken, zo zult u bij de Agility veel los moeten werken met uw hond dus is het van belang dat de hond ook netjes bij u blijft als de riem er af gaat, maar ook het kunnen springen over een horde, en door een tunnel rennen, en dat alles foutloos en op snelheid. Obedience is dan weer een hele andere tak van de hondensport waarbij het van belang is dat de hond netjes werkt, goed commando's opvolg, op afstand kan werken, een blok kan apporteren en dat alles in perfectie en snelheid, kortom 2 behoorlijk verschillende hondensporten.

Omdat de programma's verschillend zijn maar ook het feit dat niet iedere hond geschikt is om Agility of Obedience te kunnen beoefenen hebben wij ons oude VEG (Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid) vervangen voor 2 varianten die ieder hun specifieke oefeningen bevatten gericht op de gekozen hondensport zonder daarbij de gewenste gehoorzaamheid's training te verliezen.

  • Voorbereiding op Agility (VOA)
  • Voorbereiding op Obedience. (VOO)

 

 

 

Aankomende wedstrijden

Zaterdag 6 juli 2024 is de eerstvolgende onderlinge wedstrijd.

Adres

  Oefenterrein:
  Inundatiedijk-Noord 6

  4006 PD Tiel
  Tel.: 0344 - 611807
  Correspondentieadres:
  Inundatiedijk-Noord 6
  4006 PD Tiel
  E-mail: klik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Zaterdag 8:00 - 13:30 uur

Maandag 19:00 - 22:30 uur